• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Rozprávkové nálepky na stenu

(2)
92 nálepky na stenu

Filtrovať

Rozprávkové Zmazať filtre
1 - 24 z 92 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Nálepky z rozprávok pre deti. Naša spoločnosť vám ponúka široký výber návrhov s originálnymi obrázkami inšpirovanými klasickými príbehmi pre najmenších. Nájdete tu "Malého princa", "Alicu v krajine zázrakov", "Šípkovú Ruženku", "Petra Pana" a mnoho ďalších. Ak vaše dieťa miluje čítanie alebo sledovanie rozprávok, takáto rozprávková nálepka na stenu mu určite urobí veľkú radosť a bude ozdobou každej detskej izby.

Nálepky s rozprávkami: výnimočná dekorácia pre deti!

Zabezpečujeme jednoduchú aplikáciu na akýkoľvek hladký povrch bez stôp po lepidle. Naše rozprávkové samolepky sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a mnohých farebných prevedeniach. Ponúkame aj dekoratívne rozprávkové nálepky na stenu, takže dokážeme splniť takmer všetky vaše očakávania. Existuje obrovské množstvo ilustrácií a veľmi originálne a kreatívne návrhy, všetky dekorácie sú skvelé, nájsť klasické príbehy! Nálepky na stenu s rozprávkami veľmi ľahko rozpoznať, napríklad frázu "zrkadlo zrkadlo", ktorá vám umožní ozdobiť kúpeľňu a dať nádych originality tejto miestnosti, kde si zvyčajne nemyslíme, teraz môžete dať osobnosť a exkluzivitu.

Úžasné rozprávkové nálepky na stenu s frázami z Malého princa, ilustrácie pre jedinečný a exkluzívny domov, tento príbeh, ktorý je súčasťou histórie všetkých detí a celého detstva, prispôsobte niektoré návrhy s menom vašich detí, aby ste im dodali osobnosť. Nájdite mnoho ďalších návrhov, ako sú hrady pre princezné, Peter Pan, ilustrácie Červenej čiapočky a návrhy, ktoré im dodajú osobitosť a charakter. Ak ste nenašli dekoratívne samolepky s rozprávkami a príbehmi pre deti a legendami, ktoré hľadáte, neváhajte nás kontaktovať, v Tenvinilo máme tím dizajnérov, ktorí vám môžu vytvoriť dizajnové úpravy existujúcich, aby ste mali vlastný a optimálny produkt v podobe samolepky z rozprvávkou.

Rozprávkové nalepky na stenu s legendami sa ľahko umiestňujú, takže pri aplikácii nevznikajú bubliny a dokonale sa integrujú s povrchom alebo stenou, na ktorú ich umiestnite. Vyrobené z najkvalitnejšieho vinylu a dostupné vo viac ako 50 farbách. Rozprávkové samolepky na stenu sa dajú ľahko odstrániť, aby ste mohli úsporne aktualizovať výzdobu detskej izby, keď deti vyrastú, vďaka čomu sa výrobky Tenvinilo môžu stať vysoko efektnými dekoráciami za veľmi nízku cenu.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.