• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Vinylové samolepky na stenu

92 nálepky na stenu

Filtrovať

Vzory Zmazať filtre
1 - 24 z 92 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
V tejto kategórii nájdete vzorované samolepky na stenu, ktoré sa aplikujú najlepšie na veľkú plochu. Je to jeden opakujúci sa vzor, ktorý sa objavuje na veľkom liste. V našej ponuke nájdete geometrické, kvetinové, stavebné, detské a mnohé ďalšie vzory. Budú skvelou dekoráciou interiéru vášho domova, ateliéru aj kancelárie. V našej kolekcii nájdete vzory na stenu do detskej izby, geometrické, vzorované a detské vzory, všetko, po čom vaše srdce túži. Umožní vám dodať vášmu domovu alebo firme osobný nádych a farebne im dodať nový šarm.

Vzorované nálepky na stenu zmenia váš domov o 180 stupňov!

Ak chcete originálnym a kreatívnym spôsobom vyplniť prázdne miesto v domácnosti, tieto samolepky so vzorom sú ideálne práve pre vás. Praktické dekorácie, ktoré sa dajú ľahko aplikovať a odstrániť bez zanechania zvyškov. Určite nájdete dizajn, ktorý sa hodí do miestnosti, ktorú chcete zariadiť. V ponuke sú klasické aj extravagantnejšie dizajny, ale všetky plné šarmu. Naša spoločnosť ponúka nálepky na stenu s motívmi, ktoré sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a takmer 50 farbách, takže veríme, že si každý nájde niečo pre seba. Ak si však chcete objednať výrobok podľa vlastného návrhu - nič jednoduchšie! Ponúkame nálepky so vzormi na stenu, ktoré sa dajú prispôsobiť potrebám každého zákazníka.

Nalepky na stenu so vzormi sú najpohodlnejším, najjednoduchším a najľahším spôsobom, ako úplne zmeniť výzdobu miestností vo vašom dome bez toho, aby ste sa museli uchýliť k drahým procesom, pri ktorých sa všetko zmení na chaos a vy budete musieť stráviť milióny hodín renováciou. Rozlúčte sa s nudnými a studenými miestnosťami a staromódnymi a drahými obrazmi s touto fantastickou kolekciou vzorovaných dekoratívnych vzorov typu nálepiek. Naplňte každú miestnosť teplom a pokojom, ktoré sú potrebné na strávenie hodín bez záťaže. Priestor, v ktorom môžete študovať, relaxovať alebo si užívať. Vy rozhodnete, čo sa stane. Všetky vinylové nalepky na stenu so vzormi sú vysoko kvalitné, takže sa dokonale začlenia do vášho priestoru. Na výber máte viac ako 50 farieb jednofarebných dekoračných nálepiek vo vzoroch a viacfarebné dekorácie majú vynikajúcu kvalitu farieb, sú živé a veľmi odolné. Všetky samolepiace výrobky sú odolné voči vonkajším vplyvom a ľahko sa čistia mierne navlhčenou handričkou.

Okrem toho ponúkame nalepky so vzormi na stenu, ktoré prešli mnohými testami odolnosti. Vďaka tomu sú odolné voči rôznym faktorom, napr. voči slnku, dažďu alebo klimatizácii, takže si môžete byť istí, že nálepka na stenu je dokonalou dekoráciou. Môžete ich odstrániť len vtedy, keď vás omrzia a budete chcieť mať na stenách nové dekorácie.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.