• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky na stenu príroda

(1)
151 nálepky na stenu

Filtrovať

Príroda Zmazať filtre
1 - 24 z 151 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Kolekcia samolepky na stenu príroda. Široká ponuka dekorácií spojených so svetom prírody, vďaka ktorým osviežite vzhľad každej miestnosti vo svojom byte alebo kancelárii. Všetky farebné dekorácie budú určite skvelou ozdobou detskej izby, zatiaľ čo jednofarebné vzory sa dokonale hodia do obývačky, kuchyne alebo spálne. Exkluzívna kolekcia na výzdobu stien vášho domova alebo priestorov vám umožní dodať charakter nábytku, doplnkom a zariadeniam, ako sú notebooky alebo smartfóny. Produkt, ktorý bude vyzerať skvele kdekoľvek ho umiestnite, sa dokonale integruje a vytvára elegantný a krásny priestor. Zabudnite na klasickú bielu a nudné steny a vytvorte si prostredie úplne na mieru, ktoré vám bude vyhovovať. Vďaka širokej škále vzorov, z ktorých si môžete vybrať, vám nálepky prírody zaručia, že nájdete dizajn, ktorý sa najlepšie hodí do vášho priestoru.

Nálepky prírody vnesú do vášho domova závan jari!

K dispozícii je široká škála pre dizajnové nálepky na stenu s motívmi prírody, ktoré sú vhodné pre všetky skupiny a štýly všetkých ročných období. Nájdete tu vzory v jesenných odtieňoch, jarných farbách alebo v akýchkoľvek iných farbách. Nálepky s prírodným motívom horskej alebo morskej krajiny urobia váš byt jedinečným a ohromia všetkých vašich hostí. Stovky vzorov listov, stromov, flóry a fauny, ktoré nájdete v tejto kolekcii, dodajú vášmu domovu jedinečný a exkluzívny život a hĺbku a vy budete mať konečne byt, o akom ste dlho snívali. Vyberte si svoj obľúbený druh stromu alebo rastliny a umiestnite ich na steny. Môžete si ich objednať online, takže môžete rýchlo zmeniť vzhľad svojho domova bez toho, aby ste museli opustiť svoj dom.

Všetky naše výrobky sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a mnohých farebných prevedeniach. Zaručujeme jednoduchú aplikáciu nálepky prírody na akýkoľvek hladký povrch a žiadne stopy po lepidle alebo vzduchové bubliny. Jasné pokyny krok za krokom vám objasnia všetky vaše obavy a pochybnosti.

Vyrábame aj dekoratívne personalizované polep prírody, ktoré prispôsobujeme potrebám každého zákazníka, takže dokážeme splniť väčšinu vašich očakávaní. Nálepky na stenu s motívom prírody milujú najmenší, preto ponúkame vzory, ku ktorým môžete priradiť meno svojho dieťatka a umiestniť ich do jeho izby. Všetky dekoratívne nálepky príroda sú vysoko kvalitné, takže sa dokonale začlenia do vášho povrchu.

Pri jednofarebných vinyloch si môžete vybrať z viac ako 50 farieb a viacfarebné nálepky prírody majú vynikajúcu kvalitu farieb, sú živé a veľmi odolné. Všetky samolepiace výrobky sú odolné voči vonkajším podmienkam a ľahko sa umývajú vlhkou handričkou. Ukážte všetkým, že ste milovníkom prírody, a ozdobte si tak svoj byt elegantným a exkluzívnym spôsobom pomocou nálepky na stenu s prírodou. Neskrývajte svoje vášne, nech sa krásne vynímajú vo vašom dome a nech vypovedajú o tom, aký ste človek.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.