• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nalepky na stenu futbal

(5)
105 nálepky na stenu

Filtrovať

Futbal Zmazať filtre
1 - 24 z 105 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Prezrite si našu úžasnú zbierku nalepky na stenu futbal .Futbal bol často jednou z najsledovanejších tém na dekoráciu v spálni alebo izbe, ale ten správny produkt je často ťažké nájsť - doteraz! Náš talentovaný tím dizajnérov - všetci futbaloví fanúšikovia - zostavili ohromujúci výber futbalove nalepky na stenu, ktoré sú ideálne pre akúkoľvek časť vašej steny v ktorejkoľvek časti vášho domu! Takže bez ohľadu na to, v akom tíme hľadáte, bez ohľadu na estetiku, ktorú prenasledujete, futbalove nalepky si u nás zaručene nájdete.

Získajte skvelé samolepky a potešte celý tím.


Bez ohľadu na to, aký je váš tím, bez ohľadu na účel, v ktorejkoľvek miestnosti, ktorú chcete vyzdobiť, myslíme si, že pre vás môžeme niečo mať! Od klubovej dekorácie notebooku až po dekoráciu spálne pre hráča, máme pre každého niečo! Fotbalove nalepky pre deti, dospelých a úplne pre všetkých .

Futbal je jedným z najobľúbenejších športov na svete, ak nie najobľúbenejším športom, a preto naše futbalove samolepky nie sú obmedzené iba na stenu! Môžete si ich nalepiť na auto, bicykel, alebo hocikde inde. Stačí hladký povrch pretože sú odolné voči poveternostným podmienkam. Alebo chcete nalepky futbalistov ? Žiadny problém. Vyberte si z našej ponuky alebo nám pošlite svoj vlastný návrch.

A čo keď vám nedokážeme poskytnúť nalepky na stenu futbal, ktoré hľadáte - to je v poriadku! Sme vždy otvorení novým nápadom a radi urobíme jedinečný polepy len pre vás, alebo urobíme akékoľvek zmeny v našich existujúcich dizajnoch! Jednoducho nám pošlite e-mail na adresu info.sk@tenstickers.com

pokiaľ ide o kvalitu, dobre, ak ste si už kúpili niektorý z našich výrobkov predtým, budete o tom vedieť všetko a naše futbalove nalepky na stenu prichádzajú s rovnakou zárukou ako vždy - úžasná jednoduchosť použitia, 15-ročná životnosť a ďalšia výhoda že po odstránení nezanechávajú žiadne poškodenia ani zvyšky, takže môžete svoje futbalove samolepky kedykoľvek odstrániť bez poškodenia podkladu! Absolútne ideálne na krátkodobé použitie alebo na večierky!

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.