• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky na stenu rock

(1)
35 nálepky na stenu

Filtrovať

Rock Zmazať filtre
1 - 24 z 35 nálepky na stenu
  • 1
  • 2

Všeobecné hodnotenie

Názory
Rockové nálepky týkajúce sa rockovej hudby. Kolekcia dekoratívnych nálepiek inšpirovaných hudobným štýlom vytvoreným v 50. rokoch a odkazujúcich na umelcov, ako sú Elvis Presley, The Rolling Stones, The Beatles, Queens, Kiss, ale aj mnohí ďalší súčasní umelci. Nájdete tu nalepky na stenu rock s citátmi Johna Lennona, Lou Reeda alebo Johnnyho Casha. Ak ste nadšencom tohto hudobného štýlu, nájdete tu dokonalé produkty, ktoré premenia každú miestnosť na miesto, kde chcete stráviť stovky hodín a ktoré bude prispôsobené vám a vášmu vkusu. Nálepky na stenu Rock prinesú do vašej izby skvelú atmosféru.

Aké nálepky na stenu sú v našej ponuke?


Obrovská škála vzorov, od nálepiek s rockovou hudbou, cez nálepky s logom rock hudobníkov, až po siluety najcharakteristickejších postáv. Nikdy nebudete ľutovať, že ste si vybrali novú dekoráciu, dodáte svojim stenám alebo predmetom osobitosť a každý, kto ju uvidí, si ju určite zamiluje. V Tenstickers si môžete kúpiť skalné výrobky, ktoré dodajú vašim stenám alebo doplnkom originalitu a exkluzivitu. Naše výrobky môžu byť aj skvelým darčekom pre každého fanúšika rockovej hudby. Naše rock nalepky na stenu môžete použiť ako dekoráciu na stenu, nábytok, okno alebo notebook.

Možno ich prilepiť na akýkoľvek hladký povrch. Nezanechávajú zvyšky lepidla a sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a mnohých farebných vyhotoveniach. Okrem toho, ak nenájdete to, čo hľadáte, odporúčame aj naše personalizované rockové nálepky, ktoré možno prispôsobiť potrebám konkrétneho zákazníka. Stačí využiť našu službu dostupnú na webovej stránke, pridať text alebo fotografiu a vytvoriť jedinečné dekorácie, ktoré si budete pripomínať znova a znova. Ak potrebujete vytvoriť jedinečnú nálepku na stenu s rockovou hudbou, môžete nám tiež poslať e-mail, v ktorom nám napíšete, akú nálepku a v akej veľkosti potrebujete, a my sa budeme snažiť splniť vaše očakávania.

Je čas dodať svojmu domovu osobitý nádych a vytvoriť si izby svojich snov. Ozdobte svoje doplnky osobnosťou aj pomocou nálepky na stenu Rock, aby vám boli úplne na mieru. Nalepky na stenu Rock sú najvyššej kvality, vyrobené z vinylu, ktorý je vysoko odolný voči všetkým podmienkam. Vďaka kvalitnému spracovaniu nebudete mať s aplikáciou výrobkov žiadne problémy. Pri aplikácii nálepky rock na na jej povrchu nevytvoria žiadne vzduchové bubliny ani záhyby. Matná povrchová úprava zabezpečí, že sa od povrchu nebudú odrážať nevzhľadné odlesky slnečného svetla alebo žiaroviek. Nikdy nerobíme kompromisy v kvalite našich výrobkov. Navyše, ak niekedy odstránite obtlačok na stenu z kameňa, na stenách nezostanú žiadne stopy ani škvrny, takže ak budete chcieť niekedy zmeniť výzdobu stien, nemusíte sa obávať! Stačí si u nás objednať nový výrobok a vytvoriť novú atmosféru vo vašom byte alebo na inom mieste.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.