• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Mestské nálepky

(1)
110 nálepky na stenu

Filtrovať

Mestské Zmazať filtre
1 - 24 z 110 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Zbierka samolepiek s mestským dojmom. Nálepky na stenu mesto pre domácnosť a podnikanie súvisiace so súčasným mestským svetom. Zábavné a nepredvídateľné vzory na vytvorenie moderných priestorov.

Ak hľadáte niečo zábavné a tiež trochu odlišné na výzdobu stien svojho domova, potom je táto škála nápadov pre vás ideálna! Návrhy ovplyvnené graffiti, mestskou hudbou a kultúrou mládeže. Ideálne nálepky mesta pre dospievajúce spálne.

Vyberte si z rôznych veľkostí a farieb a prispôsobte si tieto mestske nálepky tak, aby vám vyhovovali. ľahko sa nanáša a odstraňuje bez zanechania zvyškov.

Aký nalepky na stenu mesto tu nájdem?



Nájdite bankové kresby , ozdobte ho moderným umelcom a zanechal svoju značku vo všetkých mestách sveta, teraz ho môžete nechať nechať na stenách vášho domova.

Samolepky mesta sú prvotriednej kvality , sú ľahko umiestnené tak, aby vo vnútri neboli žiadne bubliny a aby bola optimálna integrácia. Umiestnite ich na steny, nábytok, sklo alebo doplnky, ako aj na bicykle, autá alebo konzoly.

Kupujte mestské nálepky od tých, ktoré sa zhodujú s tými, ktoré dokonale zodpovedajú tomu, čo hľadáte. Všetkých tých, ktorí ich vidia, necháte ohromení a nakoniec budete mať dekoráciu, ktorá vyzerá ako vy, mať dom, kde môžete stráviť toľko hodín, koľko budete unavení.

ak nemôžete nájsť požadovaný urbanistický dizajn, máme tím grafických dizajnérov, ktorí môžu prispôsobiť existujúce mestské nálepky na stenu alebo vytvoriť novú nálepku, exkluzívnu a jedinečnú, podľa vašich požiadaviek. Stačí uviesť, čo chcete, farbu a veľkosť.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.