• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky black friday

42 nálepky na stenu

Filtrovať

Black friday Zmazať filtre
1 - 24 z 42 nálepky na stenu
  • 1
  • 2

Všeobecné hodnotenie

Názory
Hľadáte nápady, ako získať nových zákazníkov a ohlásiť svoje skvelé propagačné akcie s veľkým predajom? Prišli ste na skvelé miesto.Naše nálepky Black Friday zvýšia počet zákazníkov a potenciálne aj svoj zisk. Nielenže vám to prinesie zisk, ale aj skvele ozdobíte okná vašej firmy. Pozrite si náš katalóg samolepky Black Friday a určite nájdete niečo zaujímavé a vhodné pre vaše potreby. Ak však žiadna z ponúk nespĺňa vaše očakávania alebo ak máte na mysli konkrétnu predstavu a na našej stránke ste podobnú nenašli, kontaktujte nás a naši dizajnéri vám pomôžu vytvoriť dokonalý dizajn podľa vašej predstavy.
Propagujte svoju firmu a ponuky pomocou nálepky black friday, ktorá priláka zákazníkov!
V našom katalógu máme veľa rôznych vzorov, ktoré sú vhodné pre akýkoľvek typ podniku a pre to, čo robíte. Naše nálepky black friday sú navrhnuté s ohľadom na rôzne podniky a ich zákazníkov a s najnovšími vzormi, ktoré vyhovujú vkusu každého zákazníka. Naše samolepky na okná black friday ponúkajú úpravu, povedzte nám text alebo zľavu, ktorú ponúkate, a my urobíme zvyšok. Môžete si tiež vybrať jeden z našich predpripravených návrhov, ktorý vám ušetrí čas a bude mať rovnaký účinok. Zákazníci nebudú môcť odtrhnúť oči od vašej výlohy! Vyberte si naše polepy black friday a presvedčte sa sami. Môžete si vybrať možnosť so zrkadlovým efektom, ak chcete aplikovať zvnútra, alebo normálnu možnosť, ak chcete aplikovať zvonka.
Samolepka Black Friday Shop je vyrobená z neuveriteľne kvalitného vinylu, takže jej aplikácia je veľmi jednoduchá a rýchla. Stačí použiť trochu tepla, napríklad pomocou sušiča vlasov, a jemne priložiť nálepku na rovný povrch. Na uľahčenie aplikácie nálepky black friday vám odporúčame zakúpiť si aj špachtľu, ktorá je k dispozícii na našej webovej stránke, prípadne vám odporúčame použiť platobnú kartu, aby bol efekt trvalý a účinný. Všetky sú vyrobené z materiálu proti bublinám, takže sa nemusíte obávať o vzhľad svojej nalepky na okná black friday, a ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme.
Nálepky Black Friday sú neuveriteľne jednoduchým spôsobom, ako informovať svet o svojich akciách! Nepremeškajte príležitosť zvýšiť návštevnosť svojho obchodu a získať náskok pred konkurenciou. Pre vaše pohodlie ponúkame doručenie domov s každou objednávkou nálepky na čierny piatok , takže sa nemusíte o nič starať. Naši dizajnéri neustále pridávajú nové návrhy, takže nezabudnite pravidelne kontrolovať náš katalóg, aby ste získali viac inšpirácie pre svoje podnikanie. Vítame vás!

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.