• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Kino nalpky na stenu

42 nálepky na stenu

Filtrovať

Kino Zmazať filtre
1 - 24 z 42 nálepky na stenu
  • 1
  • 2

Všeobecné hodnotenie

Názory
Ste milovník kina? Máte radi akčné a pútavé filmy alebo komédie na uvoľnenie? S našou pomocou nájdete tie správne kino nalepky a vyzdobíte si domácnosť podľa vašej chuti. Naša široká kolekcia ponúkne niečo pre všetkých. Kino samolepky vašich obľúbených scén alebo hercov! Skvele sa budú hodiť do obývačky, kde si vychutnávate chvíle sledovaním obľúbených záberov. Polep v kino štýle na každý žáner v našej ponuke!

3, 2, 1 akcia! Pridajte na svoje steny správnu scénu!


Pre filmových nadšencov máme obrovsý výber všetkých motívov, aby si mohli spraviť dekoráciu a navodiť správnu atmosféru do domácnosti. Filmové kino nalepky z našej ponuky si jednoducho musíte zamilovať! Bohatý výber vzorov a navyše ožnosť prispôsobenia! Ak ste si vybrali nejaké kino samolepky ale nieste si istý farbou alebe rozmerom, prispôsobte si ich! Alebo si doplňte text, je to len na vás. Zaleží nám na to aby samolekpy s motívom kina boli presne podľa vašich predstáv. A ak máte konkrétnu predstavu na kino nalepku a mi ju neponúkame, tak nás určite kontaktujte a my vytvoríme presne to čo chcete!

Naše kino samolepky vyzeraú skvele na každom rovnom povrchu a veľmi jednoducho sa aplikujú. Sú totiž vyrobené s veľmi kvalitného matiariálu aby sme zabezpečili, že samolepky s kinomotívom perfektne sadne bez trhlín, kazov, alebo bublín. Navyše po odlepení nezanechá žiadne stopy. Tak si vyberte niečo pre vašu domácnosť!

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.