• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky pre iphone

41 nálepky na stenu

Filtrovať

Iphone Zmazať filtre
1 - 24 z 41 nálepky na stenu
  • 1
  • 2

Všeobecné hodnotenie

Názory
Kolekcia obsahujúca nálepky pre iPhone. Naše návrhy sú vhodné aj pre všetky značky telefónov. Medzi vašimi priateľmi to určite vyvolá šialenstvo! Elektronické zariadenia sú jedným z predmetov, ktoré nás sprevádzajú každý deň, či už v práci, doma pri najrôznejších úlohách alebo jednoducho počas voľného času. Pozrite si našu širokú kolekciu nálepiek na iPhone a vyberte si dizajn z množstva dizajnov dostupných v našom katalógu alebo nám pošlite svoj vlastný návrh na našu info.sk@tenstickers.com e-mailovú adresu a naši skúsení dizajnéri a grafici pre vás vytvoria jedinečný personalizovaný dizajn samolepky na iPhone.

Originálne nálepky na iPhone zmenia váš telefón!


Naše motívy sú vhodné pre akékoľvek zariadenie a akýkoľvek rovný povrch. Sú vyrobené z dlhotrvajúceho vinylu, ktorý zaručuje najvyššiu kvalitu a odolnosť. A ak ich odlepíte, nezostanú po nich žiadne zvyšky lepidla. Tu nájdete nálepky pre iPhone 8 a všetky modely na trhu! Teraz je prispôsobenie smartfónu originálnym spôsobom veľmi jednoduché. Máme rôzne produkty, ktoré vyhovujú každému vkusu a ktoré môžu pokrývať celý povrch telefónu alebo len niektoré jeho časti. Nálepka na iPhone vám umožní ozdobiť zadnú stranu smartfónu netradičným spôsobom.

Originálne samolepky iPhone sú vhodné pre akýkoľvek model smartfónu, pretože sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a môžu byť vyrobené ako prispôsobené odozvy. Jedným zo spôsobov, ako zvýrazniť svoj telefón, je použiť personalizované dekorácie. Objednajte si skin pre iPhone teraz a užite si úplne nový vzhľad svojho telefónu! Dodajte svojmu smartfónu osobný vzhľad pomocou našich možností dekorácie zariadenia. V našom katalógu nájdete dekorácie s pevnými textúrami, nápisy, ilustrácie a tiež 3D vzory, ktoré dodajú vášmu smartfónu veľmi originálny vzhľad. Okrem toho sa všetky grafické prvky, ktoré nám pošlete, môžu premeniť na dekoratívne nálepky na apple, takže si konečne môžete originálne ozdobiť svoje osobné zariadenie. Naše produkty dodajú vášmu smartfónu moderný a odvážny vzhľad. Ak podnikáte, vytvorte si na firemných telefónoch skiny pre iPhone so svojím logom. V našom katalógu produktov nájdete naše fantastické dizajny, ktoré dodajú vášmu zariadeniu osobný nádych.

Naše dekorácie sa ľahko aplikujú a po odlepení nezanechávajú zvyšky lepidla. Naše apple nálepky sa hodia na akýkoľvek rovný povrch a dodajú vášmu telefónu farbu a šarm. Prispôsobte si telefón podľa svojho vkusu, pretože je to nástroj, ktorý vás sprevádza každý deň a zaslúži si neotrelú a výraznú výzdobu. Prinúťte svojich priateľov, aby vám závideli originálne motívy nálepiek na iPhone!

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.