• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky na stenu more

106 nálepky na stenu

Filtrovať

More Zmazať filtre
1 - 24 z 106 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Nálepky na stenu more určite oslovia všetkých milovníkov mora! Ak máte radi morské vzory alebo motívy kormidla lode, v tejto kategórii si určite nájdete niečo pre seba. Existujú fantastické morské vzory pre deti, vzory mohutných lodí, kotiev alebo iných námorných zariadení. Ak radi trávite čas pri mori alebo ste fanúšikmi vodných športov, naše samolepky na stenu s loďou budú pre vás ako stvorené!

Jedinečné morské nálepky na stenu, vďaka ktorým sa budete cítiť ako na lodi!

Vďaka samolepkám na stenu s morskou tematikou pocítite námornícku atmosféru aj u vás doma alebo sa budete cítiť ako na lodi. Dokonalé samolepky na stenu morske sú skvelou dekoráciou do vašej izby alebo chodby, do pracovne alebo na pracovisko. Prekvapte svojich domácich, priateľov a spolupracovníkov! Ponúkame množstvo farebných morských nálepiek na stenu vrátane farebných lodí, kotiev, námorníckych lán, rýb alebo vzorov zobrazujúcich letoviská a výhľady na more. Všetky naše dekorácie na stenu sú dekoratívne samolepky s motívom mora na rôzne povrchy a bezpochyby si z nich každý nájde niečo pre seba.

Ak ste nenašli ideálne morske nalepky na stenu pre vás alebo sa vám nepáči celkové zloženie v našej ponuke, neváhajte nás kontaktovať! Ak chcete, môžete zmeniť farbu alebo veľkosť alebo vytvoriť úplne nový dizajn výberom možnosti vytvoriť personalizovaný dizajn. Naša ponuka dekoratívnych samolepiek s motívom mora sa každým dňom rozširuje, takže dúfame, že sa nám podarí vyhovieť vkusu každého zákazníka. Radi vytvoríme podľa vašej vlastnej fotografie alebo návrhu, takže ak viete, čo chcete, alebo vás to zaujíma, neváhajte nás kontaktovať e-mailom alebo telefonicky. Naši dizajnéri sú vám k dispozícii každý deň, tak popustite uzdu svojej fantázii! Do dizajnu dekoratívnej nálepky more môžete pridať svoje meno alebo sa podpísať menom svojho blízkeho. Radi vytvoríme aj s vašou osobnou fotografiou, preto už nečakajte a kontaktujte nás! O všetkých detailoch rozhodujete vy!

Naše morske nalepky na steny sa veľmi ľahko aplikujú na všetky hladké povrchy. Pri aplikácii nevznikajú žiadne vzduchové bubliny a sú vyrobené z najkvalitnejšieho vinylového materiálu. Po mnohých testoch odolnosti môžeme zaručiť, že budú odolné voči klimatizácii, slnečnému žiareniu, dažďu alebo mrazu. Všetky naše nálepky na stenu more pre lode sú v matných farbách, čo zaručuje úspešné spojenie s povrchom a neodráža svetlo. Môžete nimi vyzdobiť steny akéhokoľvek interiéru, a dokonca aj interiér lode!

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.