• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nalepky na nabytok ikea

(1)
26 nálepky na stenu

Filtrovať

Ikea Zmazať filtre
1 - 24 z 26 nálepky na stenu
  • 1
  • 2

Všeobecné hodnotenie

Názory
Ohromujúce nálepky na nábytok Ikea dokonale prispôsobené nábytku Ikea! Ak máte doma veľa nábytku z ich základných kolekcií, potom sú pre vás návrhy v tejto kategórii ideálne! Môžete si nimi ozdobiť stôl alebo skrinky a dodať im originálny vzhľad. Navyše môžete našimi výrobkami ozdobiť akýkoľvek hladký povrch. Kolekcia dekoratívnych nálepiek na skriňu Ikea je ideálna na steny. S našimi neobyčajnými výrobkami si môžete zariadiť svoju izbu v módnom štýle! Naše výrobky sú určené pre milovníkov škandinávskeho štýlu a jednoduchých a minimalistických interiérov! Ak hľadáte dekorácie do interiéru svojho domova, naše nálepky na koreničky ikea sú pre vás ideálnym riešením ako dekorácia na stenu do obývačky alebo izby.

Rozhodnite sa pre škandinávsku modernu: vyberte si nalepky na stenu ikea!


Dokonale zapadnú do svetlých a jednoduchých interiérov, ako aj do pestrých, plných nádhery a farieb. Ponúkame ikea nalepky na stenu inšpirácie: na stôl a nálepky na skrine, v rôznych formách a farbách. Patria k nim moderné, originálne vzory alebo ilustrácie. Každý z našich výrobkov je možné upraviť zmenou farby, veľkosti alebo dokonca čiastočného vzhľadu, takže sme si istí, že si každý nájde niečo pre seba. Ak ste nenašli ideálnu dekoratívnu ikea nalepky pre svoj nábytok alebo sa vám nepáči celková kompozícia dizajnu v našej ponuke, neváhajte nás kontaktovať! Ak chcete, môžete zmeniť farbu alebo veľkosť vybranej dekoratívnej nálepky Ikea alebo si vytvoriť úplne nový dizajn výberom možnosti vytvorenia personalizovanej dekorácie.
Naša ponuka vzorov pre nálepky na koreničky ikea sa každým dňom rozširuje, takže dúfame, že vyhovieme vkusu každého zákazníka. Radi vám vytvoríme dekoratívnu nálepku na nábytok Ikea aj podľa vašej vlastnej fotografie alebo návrhu, takže ak viete, čo chcete, alebo vás to zaujíma, neváhajte nás kontaktovať e-mailom alebo telefonicky. Naši dizajnéri sú vám k dispozícii každý deň, tak popustite uzdu svojej fantázii! Do dizajnu nálepky na dekoráciu nábytku Ikea môžete pridať svoje meno alebo dekoráciu podpísať menom svojho blízkeho. O všetkých detailoch rozhodujete vy!
Naše nálepky na nábytok Ikea sa veľmi ľahko aplikujú na všetky hladké povrchy. Pri aplikácii sa netvoria žiadne vzduchové bubliny. Naše dekorácie sú vyrobené z najkvalitnejšieho vinylového materiálu. Po mnohých testoch odolnosti môžeme zaručiť, že budú odolné voči klimatizácii, slnečnému žiareniu, dažďu alebo mrazu. Všetky naše nálepky na koreničky ikea sú v matných farbách, čo zaručuje úspešnú kompozíciu s povrchom a zároveň neodrážajú svetlo. Nálepkami na skriňu Ikea môžete ozdobiť steny akéhokoľvek interiéru, ale aj nábytok alebo zrkadlá! Zaručujeme, že efekt kombinácie našich dekorácií s nábytkom Ikea bude ohromujúci!

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.