• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nalepky rastlín

179 nálepky na stenu

Filtrovať

Rastliny Zmazať filtre
1 - 24 z 179 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Nástenné samolepky rastliny inšpirované prírodou budú skvelým nápadom na výzdobu vášho domova alebo kancelárie, kde prinesú pokoj a jemnosť. Ak máte radi kvetinové vzory, rôzne druhy plaziviek, bambusové motívy alebo iné podobné vzory, naše výrobky vás určite oslovia. Nálepky na stenu s rastlinami vám umožnia dodať vášmu domovu alebo kancelárii charakter. V našej kolekcii nájdete vzory, ktoré budú vyhovovať vášmu estetickému vkusu a stenám ktorejkoľvek miestnosti alebo izby v dome. Je to ideálne riešenie pre váš interiér.

Čo nájdete v našej ponuke samolepiek na stenu s rastlinami?

Máme širokú škálu rôznych domácich rastlín, ako aj exotických rastlín. Orientálne nálepky s rastlinami, ako sú bambusy, ktoré vám umožnia cestovať do samotnej Číny bez toho, aby ste museli opustiť domov. Vytvorte si doma džungľu s krásnymi listami a stonkami. Široká škála výrobkov navrhnutých tak, aby vyhovovali rôznorodému vkusu našich zákazníkov. Naše dekoratívne nálepky na stenu s rastlinami obsahujú širokú škálu vzorov pre všetky typy miestností, od spální, obývacích izieb, jedální až po kúpeľne a kuchyne, takže si môžete nájsť to, čo hľadáte. Okrem toho náš rozsiahly katalóg rastlinných nálepiek na stenu obsahuje aj vzory a ilustrácie rastlín, ktoré sú ideálne na výzdobu nábytku, okien a dokonca aj notebookov alebo chladničiek.

Dekoratívne samolepky s rastlinami sú investíciou do estetiky a kvality. Dizajn interiéru bol vždy výzvou. Teraz však môžete do svojho domova ľahko preniesť nádherné vzory a nápady. Navyše je to veľmi praktické riešenie - zeleň sa dostane do vášho domova. Všetky naše výrobky sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a mnohých farebných prevedeniach. Zabezpečujeme jednoduchú aplikáciu samolepky na stenu na akýkoľvek hladký povrch bez stôp lepidla alebo vzduchových bublín. Vyrábame aj nálepky na stenu rastlina na mieru, ktoré prispôsobujeme potrebám každého zákazníka, takže dokážeme splniť väčšinu vašich očakávaní.

Ak hľadáte originálne a svieže nápady a chcete zmeniť vzhľad miestností a priestorov vo vašom dome, naše samolepky na stenu s rastlinami vám umožnia vytvoriť dekoráciu, ktorú hľadáte. Ohromte svojich hostí, ktorí vás navštívia. Jednoduchá aplikácia dodá vášmu domovu štýl a eleganciu rýchlym a účinným spôsobom. Vneste do svojho domova čerstvý a jarný vzduch a vybudujte si vo svojom byte interiérovú záhradu, o ktorej ste vždy snívali. Vychutnajte si prírodu z prvej ruky v kuchyni, spálni, kúpeľni, kdekoľvek chcete. Lacný a osvedčený vinylový materiál, ktorý pri aplikácii obtlačkov na stenu s rastlinami nezanecháva bubliny. Jednoduchý spôsob, ako upraviť dizajn interiéru vášho domova na estetický ideál bez nákladných a zložitých prác.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.