• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky východnej steny

59 nálepky na stenu

Filtrovať

Orientálne Zmazať filtre
1 - 24 z 59 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Predstavujeme vám obrovský výber pre orientálne nálepky, ktoré sa týkajú krajín Ďalekého východu. Nájdete tu vzory s ázijskými motívmi, inšpirované čínskou, japonskou, thajskou alebo dokonca indickou kultúrou. Ak vás fascinujú ázijské krajiny, takéto orientálne samolepky na stenu budú perfektnou výzdobou vášho bytu alebo firmy.

Orientálne nálepky na stenu pre milovníkov Ázie!

Ak vás zaujímajú orientálne vzory a Ázia je destináciou vašich cestovateľských snov, potom sú pre vás orientálne nálepky na stenu z tejto kolekcie ako stvorené! Popustite uzdu svojej fantázii a vyzdobte si stenu našimi výrobkami. Cestujte do Japonska, Číny, Thajska alebo Indie bez toho, aby ste sa museli hýbať z domu, vďaka jedinečnej novej dekorácii, ktorú si zamilujete. Kolekcia inšpirovaná ázijskými vzormi, bambusovými výhonkami, postavami Budhu, zvieratami a mytologickými postavami je ideálna pre ľudí, ktorí milujú ázijskú kultúru. Pomocou týchto ázijských samolepiek môžete vo svojom dome sústrediť energiu Feng-Shui a vytvoriť veľmi uvoľnenú a magickú atmosféru pomocou zenových, kaligrafických vzorov a ázijské nalepky na stenu, ako sú budhistické chrámy, japonské mestá, vlajky alebo pôvodná fauna a flóra.

Existuje obrovská ponuka pre orientálne nálepky na stenu, takže si určite nájdete tú, ktorá sa najlepšie hodí k vašim stenám a originálne a exkluzívne sa začlení do vášho domova. Nájdite orientálne nálepky orient, v našej kolekcii sú jednofarebné aj viacfarebné. Veľkosť a farbu si môžete prispôsobiť tak, aby vyhovovala vášmu domovu. Vyzdobte si izbu orientálnymi samolepkami na dekorácie, vzory, ktoré každého potešia, vaša nová bytová dekorácia bude originálna, každú dekoráciu môžete doplniť bambusovými ilustráciami, symbolmi jogy, čakrami alebo obrubami lotosových kvetov. Je čas vytvoriť si príjemný domov, v miestnosti musíte stráviť toľko hodín, koľko chcete, bez toho, aby vás steny nudili, nechajte monotónne biele steny za sebou a dodajte im farebný nádych, vytvorte si miesto, ktoré si zaslúžite. Ak sa vám páči východná filozofia, tieto návrhy vám pomôžu dotvoriť priestor.

Orientálne nálepky možno umiestniť na steny a iné povrchy, ako je nábytok, vozidlá, spotrebiče a akýkoľvek iný hladký povrch, na ktorý si spomeniete. Zaručujeme veľmi jednoduchú aplikáciu na akýkoľvek hladký povrch, nielen na steny. Pri aplikácii nevznikajú vzduchové bubliny a na stene sa netvoria stopy po lepidle. Orientálne nálepky na stenu sú vyrobené z vysokokvalitného materiálu a sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a takmer 50 farbách. Dajú sa čistiť vlhkou handričkou a majú matný povrch, aby sa zabránilo odrazom vnútorného alebo vonkajšieho svetla. Ázijské dekoračné a kvetinové vzory sú skvelé a hodia sa do každej miestnosti vo vašom dome, neváhajte si pozrieť všetko v katalógu, načerpať nápady a vytvoriť si novú dekoráciu do obývačky, jedálne alebo spálne.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.