• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky na stenu pop-music

15 nálepky na stenu

Filtrovať

Pop Zmazať filtre
1 - 15 z 15 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Nálepky na stenu s logami známych hudobných skupín a umelcov, ktorí dosiahli veľký úspech. V tejto časti nájdete kolekciu dekoratívnych nálepiek inšpirovaných popovou hudbou. Každý hudobný fanúšik si tu nájde niečo pre seba. Naše samolepky na stenu pop hudba budú tiež skvelým darčekom pre každého milovníka hudby. Kolekcia na zdobenie stien vo vašom dome jedinečným a exkluzívnym spôsobom, ktorý vám pomôže dodať miestnostiam vo vašom dome novú atmosféru.

Nájdete tu návrhy samolepiek s popovou hudbou, so siluetami slávnych spevákov a s hitmi popových skupín všetkých čias. Ak uvažujete o odvážnej a modernej dekorácii, ktorá zároveň reprezentuje vašu záľubu, nalepky na stenu pop sa budú skvele vynímať všade, kde ich umiestnite, dodajú povrchom osobitosť a farebnosť, vďaka čomu sa monotónne a nudné povrchy stanú minulosťou. Nakoniec si môžete vytvoriť príjemné prostredie, v ktorom môžete stráviť toľko hodín, koľko chcete, bez toho, aby ste pociťovali plynutie času alebo sa nudili. Nájdete tu texty piesní ako "The Girl from Yesterday", "School of Heat" alebo ilustrácie Davida Bowieho. Nálepky na stenu s popovou hudbou budú skvelé a môžete si vytvoriť svoj hudobný kútik, kde môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu alebo hrať so svojou kapelou. Dajú sa umiestniť na akýkoľvek povrch, nie sú určené len na stenu, ale môžete ich pripevniť aj na nástroje, hudobné príslušenstvo a čokoľvek iné.

Rôzne farby, rovnaká kvalita!


Náš sortiment zahŕňa jednofarebné výrobky s paletou viac ako 40 rôznych farieb na výber a elegantným matným povrchom, ktorý ohromí všetkých, ktorí ho uvidia. Vďaka tomu neodráža vnútorné ani vonkajšie svetlo Viacfarebné výrobky sú najvyššej kvality a majú veľmi živé farby.
Všetky sa dajú čistiť mierne navlhčenou handričkou. Každá popova nalepka na stenu je hudobným umeleckým dielom vo vašej domácnosti. Naša nalepka na stenu pop sa dá použiť ako dekorácia na stenu, nábytok, okno alebo notebook. Možno ich prilepiť na akýkoľvek hladký povrch. Výrobky nezanechávajú zvyšky lepidla a sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a mnohých farebných prevedeniach.

Okrem toho odporúčame aj naše personalizované nálepky s popovou hudbou, ktoré možno prispôsobiť potrebám konkrétneho zákazníka. Neváhajte nás kontaktovať, máme tím grafických dizajnérov, ktorí vám môžu navrhnúť požadovanú nálepku, stačí nám poslať správu s vaším nápadom alebo úpravou dizajnu. Ukážte svetu svoj vlastný individuálny zmysel pre dekoráciu pomocou pop nálepky na stenu ! Je čas vytvoriť interiér, o akom ste vždy snívali. Chceme, aby každý návrh nálepky na stenu od popového hudobníka, ktorý dostanete, zodpovedal vašim očakávaniam, preto dôverujte našim dlhoročným skúsenostiam a vybudujte si vo svojom byte alebo nahrávacom štúdiu úžasnú atmosféru. Nechajte svoje steny znieť hudbou a šarmom vždy, keď sa na ne pozriete. Nálepky na stenu pop musia byť vaše!

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.