• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky na stenu strašidlá

(1)
31 nálepky na stenu

Filtrovať

Strašidlá Zmazať filtre
1 - 24 z 31 nálepky na stenu
  • 1
  • 2

Všeobecné hodnotenie

Názory
Nálepky na stenu stršidlá. Naše vzory zábavným a pestrým spôsobom zobrazujú najrôznejšie bytosti, príšery, čarodejnice a ďalšie. Všetko je navrhnuté tak, aby si všetky deti obľúbili svojich farebných a vôbec nie strašidelných kamarátov. Naše samolepky na stenu s príšerkami premenia interiér detských izieb a vnesú do nich novú energiu.

Nálepky príšeriek sú ideálne pre deti!

Naše samolepky príšeriek môžete použiť na výzdobu stien, nábytku alebo okien. Môžete ich nalepiť na akýkoľvek hladký povrch. Nálepky na stenu s príšerkami nezanechávajú zvyšky lepidla a sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a mnohých farebných prevedeniach. Okrem toho odporúčame aj naše personalizované návrhy, ktoré možno prispôsobiť potrebám konkrétneho zákazníka. Nájdite si zábavné samolepky na stenu s príšerkami, ktoré vychádzajú zo skrinky, sú súčasťou vypínačov alebo jednoducho zdobia stenu a vypĺňajú ju farbami. Kreatívne a originálne zostávajú a zároveň zabavia najmenších, ktorí tu môžu stráviť tisíce hodín zábavy.

Všetky dekoratívne nalepky na stenu s príšerkami sú veľmi pestré a majú žiarivé farby, ktoré si deti určite zamilujú. Jednofarebné vinylové palety majú k dispozícii viac ako 50 farieb, takže si môžete nájsť takú, ktorá sa najlepšie hodí k stene v detskej izbe. Nálepky príšeriek sú originálne ilustrácie, na ktorých sa vždy usmievajú a vytvárajú príjemnú a priateľskú atmosféru. Dizajny klasických motívov, ako je napríklad príšerka zo sušienok, ktoré dodajú každému povrchu punc originality a osobitosti. Návrhy dekoratívnych nálepiek Monster s vlastným názvom. Široká kolekcia, aby ste mali dekoráciu úplne na mieru, vyrábame vinyl na želanie, takže môžete mať výrobok na mieru, máme tím, ktorý môže vykonať zmeny a vylepšenia návrhov alebo vytvoriť váš exkluzívny dizajn.

Nálepka na stenu s príšerkou sa veľmi ľahko aplikuje, pri aplikácii nevznikajú bubliny a dokonale sa spája so stenou. Výrobok najvyššej kvality s matným povrchom, ktorý zabraňuje odleskom a odrazom, môžete ľahko čistiť vlhkou handričkou. Neváhajte a doprajte všetkým izbám vo vašom dome výzdobu, ktorú si zaslúžia, v tejto téme nájdete špeciálne a originálne výrobky, ktoré potešia vaše deti, aby sa mohli vo svojej izbe zabaviť. Samolepky na stenu so strašidlom sú ideálnou a zábavnou alternatívou na výzdobu najmenších a najmenších miestností v dome, ktorá im dodá osobitnú a jedinečnú atmosféru.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.