• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky rôzne tvary na stenu

(2)
169 nálepky na stenu

Filtrovať

Tvary Zmazať filtre
1 - 24 z 169 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Široká kolekcia rôzne geometrické nalepky na stenu. Nájdite si dokonalý dizajn, ktorý bude vyhovovať vám a vášmu domovu! Kreatívne a originálne návrhy tvarov, ktoré rýchlo a jednoducho dodajú vašim miestnostiam jedinečné akcenty. Geometrické nálepky na stenu zobrazujúce rôzne tvary a obrazce, ako sú hviezdy, slzy, šesťuholníky, osemuholníky, kosoštvorce a iné tvary. Ak chcete svoj domov ozdobiť jednoduchými, ale účinnými vzormi, potom sú tieto výrobky určite pre vás! Nájdete tu formy v živých farbách, ktoré premenia interiér vášho domova alebo kancelárie.

Nálepky na stenu s rôznymi tvrami sú elegantnou minimalistickou dekoráciou, ktorá poteší!

V tejto kategórii nájdete viac ako sto dizajnov, veľmi rozmanitých a vytvorených v rôznych tvaroch. Ak však nenájdete dizajn, ktorý hľadáte, neváhajte nás kontaktovať. V spoločnosti Tenstickers vám môžeme vytvoriť vlastný dizajn alebo upraviť dizajn z katalógu podľa vášho vkusu. Navyše náš tím grafikov neustále vytvára nové dizajny a navrhuje ozdobné tvary nálepiek, takže si ľahko nájdete niečo podľa svojho vkusu. S výrobkami v správnej farbe môžete úplne zmeniť náladu detskej izby alebo obývačky. Veríme, že vďaka takému širokému výberu vzorov, veľkostí a farieb si každý nájde nálepku na stenu, ktorá bude vyhovovať jeho potrebám. Zaručujeme veľmi jednoduchú aplikáciu pre naše samolepky s rôznymi tvarmi na akýkoľvek hladký povrch bez akýchkoľvek stôp lepidla alebo vzduchových bublín. Navyše po odstránení výrobku nezostanú žiadne nevzhľadné stopy ani škvrny.

Kolekcia nálepiek na stenu v rôznych tvaroch na ozdobenie stien a doplnkov. Teraz si môžete doma alebo v kancelárii vytvoriť skvelú kompozíciu a vytvoriť prostredie podľa svojich predstáv, príjemný priestor, kde budete radi tráviť čas. Samolepky rôznych tvarov na stenu Tenstickers sú vysoko kvalitné, veľmi ľahko sa umiestňujú na akýkoľvek hladký povrch, netvoria sa na nich bubliny a majú matný povrch, aby sa zabránilo odleskom alebo odrazom vo vonkajšom svetle. Možno ich umiestniť na autá a okná, sú odolné voči poveternostným vplyvom, sú vonkajšie a možno ich veľmi ľahko čistiť vlhkou handričkou. Nálepky na stenu rôznych tvarov sú odolné voči rôznym faktorom, napr. slnku, dažďu alebo klimatizácii.

Je čas jednoducho a úsporne zreformovať svoj domov a zároveň urobiť skvelý dojem na svojich blízkych pomocou produktov, ako sú samolepky na stenu s geometrickými obrazcami. Ozdobte si interiér nádhernými vzormi a vytvorte si štýl, ktorý očarí každého, kto vás navštívi. Preto neváhajte! Začnite s premenou svojho domova ešte dnes a staňte sa majiteľom nádherne zariadeného interiéru, v ktorom sa vám bude príjemne sedieť dlhé hodiny. Objednajte si samolepku na stenu s geometrickým vzorom online a vychutnajte si novú dekoráciu bez toho, aby ste museli opustiť svoj domov a stráviť veľa hodín hľadaním v obchodoch.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.