• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nalepky na stenu napoje

110 nálepky na stenu

Filtrovať

Nápoje Zmazať filtre
1 - 24 z 110 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Nemáte nápad, ako vyzdobiť kuchyňu, v ktorej rada sedáva celá rodina? Alebo možno hľadáte riešenie, ako oživiť interiér vašej kaviarne či reštaurácie? Ak áno, máme pre vás zbierku samolepky na stenu káva a iné nápoje. Dizajny zobrazujúce koktaily, nápoje, víno, ako aj zdravé ovocné šťavy. Takéto dekorácie určite zmenia interiér vašej kuchyne alebo firmy. Zbierka návrhov týkajúcich sa pitia nápojov. Od alkoholických nápojov po zdravé ovocné nápoje. K dispozícii sú nálepky na stenu do kuchyne na kávu a vzory s džúsmi, nealkoholickými nápojmi a ďalšími.

Nálepky na stenu: ozdobte svoju kuchyňu gurmánskym nádychom!

Široký výber ilustrácií nálepiek na stenu na vytvorenie priestorov, v ktorých sa budete cítiť príjemne a budete v nich môcť tráviť toľko času, koľko budete chcieť. Ilustrácie farebných alebo jednofarebných šálok na kávu, texty týkajúce sa nápojov, ako napríklad "zachovajte vodu a pite víno", mraky s rôznymi textami, ako napríklad druhy kávy, tvorené slovami ako "cappuccino", "mocha", "americano" a mnoho ďalších návrhov pre dekoratívne nálepky na nápoje. Jasné a farebné vzory všetkých druhov nápojov. Skvelé nápady na originálnu výzdobu vašej kuchyne alebo baru, reštaurácie či kaviarne. Podrobné dekoratívne nálepky s ilustráciami nápojov, ktoré vám spríjemnia výzdobu.

Ak si želáte, môžete zmeniť farbu alebo veľkosť vybranej nálepky na stenu s nápojmi alebo vytvoriť úplne nový dizajn výberom personalizovaného dizajnu. Naša ponuka dizajnov sa každým dňom rozširuje, takže dúfame, že vyhovieme vkusu každého zákazníka. Radi vám vytvoríme aj vinylové nálepky na nápoje podľa vašej vlastnej fotografie alebo návrhu, takže ak viete, čo chcete, alebo vás to zaujíma, neváhajte nás kontaktovať e-mailom alebo telefonicky. Naši dizajnéri sú vám k dispozícii každý deň, tak popustite uzdu svojej fantázii! V súčasnosti máme v ponuke 50 farieb, ale neustále sa vyvíjame a ponúkame ďalšie! Kolekcia samolepiek na nápoje vám umožní ozdobiť si domov alebo firmu jedinečným a odlišným spôsobom. Ich vzhľad si zamilujete a každý, kto vás navštívi, bude prekvapený vašou novou výzdobou. Sú ideálne aj na výzdobu stravovacích priestorov, reštaurácií alebo kuchýň. Môžete ich umiestniť na akýkoľvek hladký povrch, napríklad na nábytok, okná, výklady, dvere alebo steny. Zaujímavé vzory, ktoré dodajú vašim izbám osobitý charakter a neobvyklý štýl.

Nálepky na stenu káva a iné v Tenstickers sú vysoko kvalitné s matným povrchom, a preto neodrážajú svetlo, ani slnečné svetlo, ani žiarovky. Môžete ich ľahko umiestniť kdekoľvek a pri aplikácii sa nevytvoria nevzhľadné bubliny. Navyše, vysoká kvalita nami používaného materiálu, vinylu, je zárukou najlepšieho možného štandardu výrobku. Nálepky na stenu na káva do kuchyne zostanú na vašich stenách v perfektnom stave naozaj dlho. Zoberiete ich zo steny len vtedy, keď si budete chcieť objednať nové vzory.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.