• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky na vlajky

51 nálepky na stenu

Filtrovať

Vlajky Zmazať filtre
1 - 24 z 51 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Nalepka Slovenska vlajka a mnoho ďalších, ktoré predstavujú národné farby rôznych krajín. Ponúkame vám nalepky vlajky mnohých európskych krajín a ďalšie. Naše vlajkové samolepky môžete použiť ako dekoráciu na stenu, ale aj ako dekoráciu nábytku alebo okna. Výborne sa hodia ako dekorácia do hotelov alebo reštaurácií, v ktorých sa podávajú jedlá zahraničnej kuchyne. Ak v našej ponuke nenájdete vlajku, o ktorú máte záujem, kontaktujte nás: info.sk@tenstickers.com

Ukážte svojho svetového ducha: stavte si na nálepky s vlajkami!

V tomto katalógu sú predovšetkým nálepky na stenu s vlajkami.. Okrúhle, štvorcové, obdĺžnikové, vintage a moderné. Môžete si ich dokonca nalepiť na konzolu, aby ste ukázali svoje vlastenecké nadšenie a presvedčenie. Dodajte im osobitý a osobný nádych pomocou nálepiek na stenu s vlajkami, ktoré dodajú vašim predmetom osobitosť a národnosť. Nájdete tu aj kolekciu ako nalepka slovenska vlajka aj s vlajkami krajín, regiónov a miest celého sveta. Fantastické a originálne návrhy, ktoré zmenia dekor vášho domova a premenia každú miestnosť na miesto s veľkou osobnosťou. Vyjadrite svoju fascináciu celým svetom.

Všetky naše nalepky vlajky sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a mnohých farebných variantoch. Zaručujeme jednoduchú aplikáciu na akýkoľvek hladký povrch a žiadne stopy po lepidle alebo vzduchové bubliny. Nájdete tu dekoratívne samolepky vlajky Španielska alebo Spojeného kráľovstva vo všetkých požadovaných formátoch, okrúhle, štvorcové, vlajky z minulosti alebo úplne nové vlajky. Nájdite vlajky hlavných autonómnych spoločenstiev, veľkých miest alebo regiónov, a to tak národných, ako aj medzinárodných. Ozdobné nálepky s vlajkami možno umiestniť aj na akékoľvek elektronické zariadenia, autá a motorky alebo na okná a dvere. Prvotriedny výrobok a veľmi jednoduché umiestnenie, počas aplikácie sa netvoria žiadne vzduchové bubliny. Dokonale sa integruje s povrchom a získate vlajkové nálepky prispôsobené vášmu dekoratívnemu štýlu.

Ak chcete upraviť produkt z katalógu alebo máte úplne inú predstavu, neváhajte nás kontaktovať, aby sme ho mohli vyrobiť podľa vašich preferencií, pokiaľ ide o veľkosť, farbu a dizajn. Ukážte všetkým svoje vlastenectvo pomocou nálepky s vlajkou. Ukážte, kto ste, odkiaľ pochádzate a čo máte radi. Ide o úsporný výrobok s dlhou životnosťou, ktorý je vhodný aj na vonkajšie použitie, takže bude skvele fungovať v akýchkoľvek podmienkach. Presvedčte sa sami a objednajte si teraz, aby ste si za pár okamihov mohli vychutnať nové a nádherné dekorácie v podobe nálepky s vlajkou doma, na aute alebo na iných pomôckach.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.