• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky so vzorom

(4)
205 nálepky na stenu

Filtrovať

Vzorované Zmazať filtre
1 - 24 z 205 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Tu nájdete nálepky na stenu vzory. Naše dekoratívne výrobky v tejto kategórii predstavujú jeden vzor, ktorý sa dá aplikovať na veľkú plochu. Ponúkame vzory ako vodná plocha, tehlová stena, kvapky vody a mnoho ďalších. V ponuke sú nielen výrobky na stenu, ale aj vzorované nálepky na notebooky , nábytok alebo domáce spotrebiče.

Široká škála nálepiek s textúrami.


V tejto kolekcii určite nájdete jedinečný dizajn, ktorý sa bude dokonale hodiť k vášmu interiéru. Vyberte si ten, s ktorým sa najviac stotožňujete a ktorý si predstavujete vo svojom domove. S týmto malým dotykom imitácie textúry nálepiek na stenu bude váš byt jedinečný. Potešíte nielen seba, ale aj svoju rodinu a priateľov, každý hosť, ktorý vás navštívi, sa nebude môcť prestať pozerať na nádherne zariadené interiéry. V tejto kolekcii nájdete mnoho rôznych vzorov, napríklad nálepky na stenu so vzorom, rôzne imitácie: nálepky na stenu mramor, kameňa, tehál a dreva, ktoré budú praktickým a oveľa lacnejším riešením pre váš byt ako skutočné ekvivalenty týchto materiálov. Nájdete tu aj jedinečné vzory, ako sú vzorovane nálepky na stenu s imitáciou zvieracej kože, napríklad tigrov, leopardov, hadov alebo medveďov, ktoré sú bez krutosti. Nech je vaša dekorácia skutočným umeleckým dielom, ktoré neškodí žiadnym tvorom.

Všetky naše výrobky majú matnú povrchovú úpravu, takže si ich farby môžete vychutnať kedykoľvek počas dňa, bez odrazu svetla, či už vnútorného alebo slnečného. Textúrované nálepky na stenu sa ľahko prilepia na akýkoľvek hladký povrch, ako je nábytok, steny, zrkadlá, spotrebiče, notebooky, vozidlá, bankomatové karty a mnoho ďalšieho, jednoducho popustite uzdu svojej fantázii a začnite meniť svet okolo seba! V našom katalógu nájdete viac ako 40 rôznych farieb, takže si určite dokážete prispôsobiť akýkoľvek dizajn svojmu interiéru. Môžete si tiež objednať ľubovoľnú veľkosť a vytvoriť tak dokonalý dizajn imitácie textilnej nálepky na stenu, na ktorý budete naozaj hrdí! Nech sú vaše dekorácie dôkazom vašej kreativity a dobrého štýlu.

Samolepky na stenu so vzorom , ktoré ponúkame, uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Vďaka možnosti meniť veľkosť a farbu si každý môže prispôsobiť dizajn vlastným individuálnym potrebám. Naše výrobky sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu, vďaka čomu si zachovávajú veľmi dlhú životnosť a žiarivosť farieb. Zaručujeme veľmi jednoduchú aplikáciu na akýkoľvek hladký povrch bez akýchkoľvek stôp po lepidle alebo vzduchových bublín. Dôverujte našim dlhoročným skúsenostiam. Ak si želáte konkrétny výrobok, ktorý nie je k dispozícii v našom katalógu, alebo ak chcete zmeniť naše návrhy, neváhajte nás kontaktovať. V spoločnosti Tenstickers máme skvelý tím grafických dizajnérov, ktorí sú pripravení vám pomôcť a vytvoriť váš personalizovaný model nálepky so vzorom.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.