• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky štvorce na stenu

(1)
29 nálepky na stenu

Filtrovať

Štvorec Zmazať filtre
1 - 24 z 29 nálepky na stenu
  • 1
  • 2

Všeobecné hodnotenie

Názory
Dekoračné samolepky na stenu štvorce zobrazujúce rôzne typy štvorcov a kosoštvorcov v rôznofarebných verziách a rôznych veľkostiach. Ak hľadáte originálny a neobvyklý nápad na výzdobu svojho domova alebo kancelárie, tieto návrhy určite splnia vaše požiadavky. Návrhy boli prispôsobené zákazníkom rôznych vekových kategórií, takže elegantné interiéry získajú vďaka našim produktom, rovnako ako detské izby zmenia svoj dekor v priebehu niekoľkých okamihov. Dodajte svojim stenám iný a kreatívny vzhľad pomocou týchto produktov - nálepky na stenu so štvorcami. Vzory v tejto kategórii sa vyznačujú štvorcovým vzorom s rôznymi farbami.

Štvorcové nálepky na stenu sú klasickou dekoráciou, ktorá nikdy nevyjde z módy!

Tieto štvorcové polepy na stenu sú ideálne na dotvorenie vašej výzdoby, aby vyzerala originálne a jedinečne. Vyberte si z jednoduchých štvorcových vzorov alebo vzorov s viacerými štvorcovými tvarmi. Rozhodnite sa pre štvorcový dizajn, ktorý vytvorí na vašich stenách moderný efekt! Kolekcia "samolepky na stenu štvorce" je vhodná na výzdobu akejkoľvek miestnosti v dome, ktorá dodá osobitosť nábytku, spotrebičom alebo zariadeniam. Štvorec má veľmi univerzálny a elegantný geometrický tvar, ktorý bude vyzerať skvele všade, kam ho chcete umiestniť. K dispozícii je veľa vzorov, nájdete tu jednofarebné, ktoré vytvoria veľmi krásnu, elegantnú kompozíciu a vyzerajú skvele, ako aj viacfarebné geometrické nálepky na stenu, ktoré sú odvážnejšie a dodajú vašim stenám atmosféru hĺbky a charakteru.

Naše štvorcové nálepky na stenu sú vyrobené z vinylového materiálu s presnosťou a precíznosťou. Štvorcové nálepky na stenu sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a takmer 50 farbách, vďaka čomu si ich každý môže prispôsobiť svojim potrebám. Okrem toho zaručujeme veľmi jednoduchú aplikáciu na akýkoľvek hladký povrch bez vzduchových bublín. Navyše, ak sa výrobok odstráni, nezostanú na ňom žiadne nevzhľadné stopy ani škvrny. V spoločnosti Tenstickers máme tím dizajnérov, ktorí neustále vyvíjajú nové návrhy, aby ste mohli nájsť ten, ktorý hľadáte. Ak si želáte, môžete zmeniť farbu alebo veľkosť, prípadne vytvoriť úplne nový dizajn a vybrať si individuálnu dekoráciu. Naša ponuka dizajnov sa každým dňom rozširuje, takže dúfame, že vyhovieme vkusu každého zákazníka. Radi vám vytvoríme aj kockaté nálepky na stenu podľa vášho vlastného návrhu, takže ak viete, čo chcete, alebo vás to zaujíma, neváhajte nás kontaktovať e-mailom alebo telefonicky.

Naši dizajnéri sú vám k dispozícii každý deň, tak popustite uzdu svojej fantázii! Výrobky možno bez problémov použiť aj na okná, obrazovky alebo zrkadlá. Je teda čas zmeniť výzdobu vášho domova, priestorov alebo príslušenstva. Štvorcové samolepky na stenu vám to umožnia za nízku a výhodnú cenu. Vytvoríte tak vo svojom okolí novú atmosféru, vďaka ktorej budú všetci vaši návštevníci pozitívne prekvapení. Naše vzory štvorcových nálepiek na stenu sú najvyššej kvality, ľahko sa umiestňujú, nezostávajú v nich žiadne vzduchové bubliny a majú matný povrch, takže sú stopercentne integrované do steny a neodrážajú svetlo, či už ide o slnečné svetlo alebo žiarovky.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.