• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Samolepky na stenu ideálne pre batoľatá

119 nálepky na stenu

Filtrovať

Bábätko Zmazať filtre
1 - 24 z 119 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Fantastická zbierka nálepky na stenu pre bábätká, dokonalé nálepky na stenu do detskej izby a akéhokoľvek iného priestoru, v ktorom chcete, aby sa vaše dieťa cítilo ako doma!

Jediné, čo dieťa potrebuje viac než čokoľvek iné, aby mu pomohlo k bezproblémovému vstupu a ďalšiemu rozvoju v tomto veľkom svete, je prostredie, v ktorom sa cíti dobre. Hlavným spôsobom, ako to dosiahnuť, je vybaviť ich spálňu vhodným motívom alebo estetikou, ktorá ich bude neustále upokojovať. Samolepky pre bábätká sú skvelým spôsobom, ako to dosiahnuť! Nálepky na stenu v detskej izbe môžu skutočne pomôcť dodať ich izbe iný pocit a udržať úroveň sviežosti, aby boli malé deti šťastné a zabavené!

Úžasná zbierka nalepky na stenu pre bábätká.


Nie ste si istí, aký typ štítku by ste mohli získať? Žiadny problém, máme rôzne tematické samolepky na stenu pre bábätká, takže by si každý mal nájsť niečo pre seba! Text, zvieratá, šport, čokoľvek iné - nemusíte hľadať nič iné ako Tenstickers!

Ak si prezeráte náš výber a stále nevidíte nič, čo by vás zaujalo - To nevadí, vždy sme otvorení návrhom na zlepšenie! Neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo chatu a povedzte nám, čo hľadáte, a my sa budeme snažiť vytvoriť tú najlepšiu personalizovanú nalepku do izby pre nemluvňa, presne pre vás! Prípadne ponúkame komplexnú dizajnérsku službu, ktorá je dostupná na našej webovej stránke, takže ak máte presnú predstavu, jej premena na nálepku BABY'S room je jednoduchá ako facka!
Nakoniec sa môžete opýtať na kvalitu našich výrobkov. Pokúsime sa vás upokojiť! Všetky naše nálepky na stenu pre nemluvňa sú veľmi odolné a majú životnosť približne 15 rokov, pričom po odstránení nezanechávajú absolútne žiadne poškodenie ani stopy, takže keď sa z vášho dieťaťa stane bábätko a z vášho dieťaťa teenager, žiadny problém! Vaša stena bude vyzerať, akoby nikdy nebola zobrazená predložením nálepky do izby babatka!

Cesta k rodičovstvu je jednou z najvzrušujúcejších, najťažších a najobohacujúcejších skúseností, akú si kto môže priať. V mysli sa nám vynára toľko otázok - Ako pomenovať dieťa? Bude to chlapec alebo dievča? A čo je možno najdôležitejšie, ako vyzdobíme ich spálňu? No, my v Tenstickers nemôžeme odpovedať na prvé dve otázky, ale máme rad úžasných, jedinečných a originálnych vzorov; ideálne pre pomoc pri odpovedi na tretiu otázku kolekciou nalepky pre babatka na stenu.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.