• Nad 60€ Doprava zdarma
  • +40.000 Dostupných Produktov
  • Expresné Doručenie do 24/48h
  • Znížené ceny na viac ako 10.000 produktov
  • Bezpečná Platba a Overené Recenzie
Filtrovať

Nálepky na vypínač

(1)
80 nálepky na stenu

Filtrovať

Vypínače na svetlo Zmazať filtre
1 - 24 z 80 nálepky na stenu

Všeobecné hodnotenie

Názory
Vyberte si z našej širokej ponuky nálepky na vypínače, ktoré sa hodia do každej miestnosti. Množstvo kreatívnych vzorov a skvelá kvalita!

Kreslené samolepky okolo vypínačov alebo zástrčky vo vašej domácnosti. Fantastická kolekcia vhodná pre každú vekovú kategóriu. Zábavné vzory pre deti a štýlové pre dospelých. Tieto nálepky na vypínač sa hodia do každej domácnosti a pre každého. Dodajú charakter do každého priestoru.

Alebo si objednajte nálepky okolo vypínača . Spoľahlivo ich vyrobíme na akýkoľvek rozmer. Zástrčky a vypínače sú vo vašich domácnostiach majú rôzne rozmery, aby pasovali. S tým počitame a naša ponuka obsahuje samolepky na vypinace , ktoré sa hodia každému. Navyše si môžete vybrať z vyše 50 farib, a každá nalepka na vypinac je tak prispôsobená vašim požiadavkám. Farby sú matné a neodrážajú svetlo.

Ozdobte každú oblasť svojho domova, dokonca aj zástrčky a zásuvky!


Obľúbené nálepky na vypínače pre deti na našej stránke! A ak chcete niečo naozaj originálne, tak si vytvorte vlastný dizajn! Stačí jednoducho poslať váš návrh prostredníctvom emailu a my sa postaráme o ostatné. Vaša nalepka na vypinac bude prispôsobené presne vášmu vkusu. Respektíve len pozmeňte jeden z našich návrhov. Chceme aby vám naše samolepky na vypinace presne sadli.

Nálepky na vypínače, ktoré sa dajú aplikovať na akýkoľvek povrch, pokiaľ je hladký a neporézny. Vyrábame nálepky okolo vypínača tej najvyššej kvality. Ľahko sa nanášajú a po odstránení nezanechajú žiadne stopy.

DIZAJN NA MIERU

Prispôsobte si nálepku na stenu, koberec alebo akýkoľvek iný výrobok z nášho katalógu požadovaným obrázkom alebo textom pomocou niektorých exkluzívnych služieb, ktoré vám ponúkame.

Nemôžete nájsť vašu vinylovú nálepku?
Nenašli ste vinylovú nálepku, ktorá sa vám páči? Napíšte nám dve alebo tri slová, ktoré opisujú to, čo hľadáte (napríklad: mačka, mesačný svit). Napíšte nám váš email a my váš budeme kontaktovať, aby sme vám ponúkli pomoc a rôzne alternatívy.